domingo, 31 de mayo de 2009

Plans de participació ciutadana electrònics

Hola a tothom
Avui hem engegat la tercera setmana del curs sobre la nova dimensió de la participació ciutadana i atès que el bloc que heu creat esta intimament lligat amb els contiguts del curs, m'agradaria plantejar un parell d'interrogantsper animar la creació de continguts dins el si del vostre bloc.

Per exemple, pensau que l'ajuntament de Palma ha fet una aposta decidida per la implantació de els noves tecnologies a l'àmbit de la participació o els principals mecanismes participatius desplegats són de caire presencial?

Altre pregunta és quin conjunt d'elements bàsicis hauria de tenir un pla de particpació municipal a l'àmbit de les noves tecnologies? i en darrer lloc, quins inconvenients se podrien trobar els tècnics i tècniques que facin aquest pla de participació ciutadana electrònic?

Salutacions i esper les vostres respostes

1 comentario:

  1. Crec que actualment l'ambit de participació ciutadana a l'ajuntament de Palma s'enmarca dins els supòsits comtemplats legalment a travès d'asociacions i entitats ciutadanes (per exemple llei de capitalitat), tal vegada seria interessant que hi hagués un BLOC on la ciutadania pugués donar la seva opinió amb relació a temes que fóssin d'interès per a ells, i a on que puguessin plasmar les seves inquietuts i necessitats.
    L'Ajuntament ha orientat més les noves tecnologies, possant a l'abast del ciutadà eines(a travès d'internet)per realitzar tràmits burocràtics com pagament d'imposts, sol·licituds, etc.

    Per a la implantació de noves tenologies en el ambit de la participació, a mes de la planificació, el compromis polític i del funcionariat, fer arribar al ciutadà la informació de les eines que té al seu abast seria el punt clau.

    ResponderEliminar