martes, 2 de junio de 2009

Forums de participació a l'Ajuntament de Palma

Aqui teniu el llistats de forums que l'ajuntament té a disposició dels cituadans a la seva página web, on es recull l'opinió, comentaris, etc. de la ciutadania en temes d'interes ciutadà i on estau tots convidats a participar.

Façana Marítima. Palma oberta al futur
Opina sobre la nueva fachada marítima
Palma oberta al futur. Model de ciutat
Palma us espera tot l'any


Esper que la informació us sigui d'utilitat.

5 comentarios:

  1. Hola MOlt útil la informació sobre els fòrums on se pot opinar electrònicament. Per ventura caldria sistematizar més aquesta pràctica que hi hagués espais de participació més enllà de la vessant urbanística que gairebé ho monopolitza tot...

    ResponderEliminar
  2. Interessant, però més que un fòrum sembla una bústia de suggerències/queixes pública, no?
    Apunt una altra adreça: http://cij.palmademallorca.es
    La web de Palma Jove, amb una comunitat d'usuaris bastant activa.

    ResponderEliminar
  3. Bon dia grup 1,

    A la fi he entrat en el nostre bloc, estava un poc perduda i havia creat un bloc nou. Ja ens queda poc temps per acabar i encara falta la redacció final.
    Fins demà

    ResponderEliminar
  4. Estoy de acuerdo con lo que dice Dani, me parece más un buzón de sugerencias. Es bueno que exista esta posibilidad de participación pero tal vez podría hacerse de una forma más atractiva, aportando también la opinión de gente importante o conocida de las Baleares (Por ejemplo: Rafa Nadal, Jorge Lorenzo, etc.), si bien es posible que estas opiniones estuvieran dirigidas hacia un sentido.

    ResponderEliminar
  5. Vull afegir que el Reglament Orgànic de l’Ajuntament de Palma també preveu la participació dels ciutadans de Palma a les sessions del Ple. L’art. 19 del Reglament de Participació Ciudadana la preveu i permet expressar l’opinió de les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats a les sessions plenàries malgrat que l’art. 126 del Reglament Orgànic diu que no són públiques i només estan obertes als mitjans de comunicació. Per exemple el representant de diverses associacions de Santa Catalina, el Sr. Pere Felip és un històric pel que fa a les seves intervencions als Ple de l’Ajuntament, fins i tot l’han arribat a anomenar el regidor núm. 30.

    ResponderEliminar